Value Added Services
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hjem > Value Added Services

YDGET Kvalitetskontroll

YUANDA Gass Enigineering & Teknologi Du kan være sikker på kvaliteten på YDGET-løsningen. YUANDA bruker bare de beste leverandørene og komponentene. Og alle nitrogengeneratorer er testet og bestilt av profesjonelle eksperter for å sikre at alt er kvalifisert før de forlater fabrikken.


YDGET-garanti

Garantiperioden for varene fra YDGET er 360 dager siden ferdigstillelsesdagen for installasjon og idriftsettelse eller 420 dager etter mottak av varene, alt etter hva som skjer tidligere.


YDGET Service & Support

YDGET tilbyr en rekke tjenester som hjelper deg med å maksimere fordelene dine. For maksimal bekvemmelighet tilbyr vi en fast prisavtale basert på driftstid eller kalender

tid. Selvfølgelig er alle kunder velkommen til å ringe til oss når som helst. Vi er alltid mer enn villige til å hjelpe deg.

1) Rådgivning

Hjelp for selvhjelp, erfaringsutveksling og individuell støtte.

Hvis du har spørsmål om anleggsoperasjon eller trenger noen til feilsøking, gir vi deg råd enten på telefonen eller skriftlig. Den direkte kontakten med deg er svært viktig for oss, da det er grunnlaget for et permanent samarbeid som partnere til fordel for begge parter.

2) Idriftsettelse

Systematisk fra endelig godkjenning av ereksjon til godkjenning av riktig drift og garanterte funksjoner. Dette inkluderer omfattende operasjonstester, profesjonell fylling med adsorbenter og katalysatorer, riktig oppstart, optimal innstilling av driftsparametere og kontroll av alle sikkerhetsfunksjoner. Samtidig trener du driftspersonalet på funksjoner og drift av anlegget.

3) Reservedelstjeneste

Verdensomspennende, rask og billig i hele plantens levetid. Den tydelige merkingen av alle plantekomponenter levert av oss gjør det mulig for oss å identifisere de reservedelene du ønsker. Vi gir deg produkter som er designet for lang levetid og økonomisk effektivitet.

For modifikasjoner og utvidelser ser vi etter den mest optimale og økonomiske løsningen for ditt individuelle formål.

4) Vedlikehold / Revisjoner

Regelmessig inspeksjon og vedlikehold sikrer permanent drift, unngår skader og forhindrer uventede brudd. Under vedlikeholds- / revisjonsarbeidet kontrollerer vi alle relevante komponenter for funksjon og tilstand, byttefeil, brukte og slitte deler, og etterpå optimaliserer du planten din til de aktuelle driftsforholdene. Avhengig av plantestørrelse og

Omfanget av arbeidet, vårt tjenestetilbud omfatter også en detaljert planlegging av revisjoner samt koordinering og tilsyn med entreprenører. Selvfølgelig leverer vi vedlikeholdsdokumentasjon i form av rapporter og reservedeler, og vi koordinerer våre tidsplaner i henhold til dine krav.

5) Opplæring

Vitenskap for personellet ditt.

Drift, vedlikehold og reparasjon, elektrisk måle- og kontrollutstyr eller prosessteknikk - Vi tilbyr deg spesiell opplæring av våre eksperter. Enten du arbeider på fabrikken med selve anlegget eller på våre tillatelser, konsentrerer du deg om dine spørsmål og problemer.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...